diumenge, 15 d’abril del 2012

IIIª MARXA NÒRDICA NACEX – ESADE ALUMNI I SETMANA DE LA SALUT VILASSAR

SALUT EN ACTIU ha participat aquesta setmana en dos events interessantíssims on la Marxa Nòrdica ha tingut un especial relleu. L'un relacionat amb la salut. L'altre amb un caire més esportiu.
Ens expiquem.


III ESADE ALUMNI NORDIC WALKING 2012

Aquest dissabte es va celebrar la III 3ª MARXA NÒRDICA NACEX – ESADE ALUMNI: d'ESADE Pedralbes a ESADE Creapolis, un event organitzat per ESADE Alumni de tipus esportiu on s'uneix amb una caminada Nordic Walking el Centre ESADE Pedralbes de l'Avinguda Pedralbes de Barcelona amb el Centre ESADE Creapolis de Sant Cugat del Vallès. 60 participants (+ un nadó) i18 km 500 m intensos on els bastons ens suavitzen la caminada i ens treballen tot el cos. El recorregut: d'ESADE Pedralbes - Parc de l'Oreneta - Can Caralleu - Ctra. Aigües - Camí de Can borni - Font Groga - Sant Medir - St. Adjuntori - Pi d'en Xandri - St. Cugat - ESADE Center Sant Cugat. Moltes gràcies a tots els participants!

Per veure més fotos cliqueu aquí






SETMANA DE LA SALUT I ACTIVITAT FÍSICA A VILASSAR DE MAR

Aquesta setmana a Vilassar de Mar s'han realitzat tot d'events relacionats amb la celebració de la Setmana de la Salut i l'Activitat Física. El dijous a matí la Marxa Nòrdica va ser la protagonista amb tres sortides-iniciació a la MN. Primer, introducció de la tècnica, escalfament, sortida pel passeig Marítim i finalment sessió d'estiraments. Moltes gràcies a tots els participants i a l'Ajuntament per l'acollida.
Aquí en teniu una mostra.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada