diumenge, 6 d’octubre del 2013

SETMANA GRAN AL COIB



El Col.legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) celebra aquest octubre la seva SETMANA GRAN, on ens ofereixen activitats, conferències i tallers molt diversos, com poden ser una xerrada sobre l'Art al París de la Belle Epoque, Embellir envellint, tai-xi, Marxa nòrdica, etc. Una gamma d'activitats relacionades tant amb la salut com de caire més cultural o recreatiu. 





Com en altres ocasions està obert a totes les persones grans i als seus cuidadors i cuidadores. cal, però reservar plaça per a una bona organització i un correcte funcionment de l'activitat que es participi.


En aquesta edició, SALUT EN ACTIU hi participa activament oferint un taller d'iniciació a MARXA NÒRDICA. Serà el dimecres 23 d'octubre d'11,15 a 13,15. Una vegada més la Marxa Nòrdica és el nexe d'unió entre salut , esport i oci. 



La sessió la iniciarem amb una presentació del què és la Marxa Nòrdica i perquè és tan adient com a activitat física per a persones de mitja edat i d'edat avançada. seguidament, col.locarem bastons i... EN RUTA! Cap a marxar. La sessió la clourem amb uns estiraments musculars. Sens dubte serà una gran jornada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada