dimarts, 17 d’abril del 2012

II MATINAL NÒRDICA I TAST A LLUÏSOS DE GRÀCIA


El Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya, el 6 d'abril de 2012, impulsa per tercer any consecutiu, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. Atès que el Dia ha coincidit amb Divendres Sant, es proposa que els actes commemoratius es duguin a terme entre el 6 al 22 d’abril.
A més a més, la festa d’enguany s’emmarca dins l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional, tema principal de celebració del Dia Mundial de la Salut, que ha tingut lloc el 7 d’abril amb el lema Envelliment i salut: “la salut dona vida als anys”.

Així doncs, aquesta jornada se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental, i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme: “Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia”.
SALUT EN ACTIU volem posar el nostre granet de sorra i us proposem dues possibilitats d'exercici física i salut inserides en les activitats inscrites en la celebració del PAFES:

II MATINAL NÒRDICA

TORNEM-HO A PROVAR? Què us semblaria aquest dissabte iniciar el dia amb un segon tast de Marxa Nòrdica? Per aquells que a la primera Matinal no vau poder venir us donem una altra possibilitat de comprovar per vosaltres mateixos els beneficiosos efectes de la Marxa Nòrdica: activitat física indicada per a tothom amb efectes molt saludables.

Anoteu Hora i lloc:
Repetirem l'anterior ruta, per tant ens trobem el dissabte 21 d'abril a les 9,30 hores a l'aparcament del Pla de les Maduixeresinici de la Carretera de les Aigües. La sessió contarà de 3 parts:
  • Escalfament i iniciació a la tècnica - inici 9.30, durada 20 min.
  • Caminada - fins 11.15 h.
  • Estiraments - Fins 11.30 h.



Per arribar al Pla de les Maduixeres, agafeu l'AV. Tibidabo fins al final on hi ha el restaurant Mirablau, continueu pujant pel c/Manel Arnús i ho trobareu després de 700 m.

Aquells que volgueu venir, cal inscriure's: ens ho feu saber al mail salutenactiu@gmail.com , indicant el vostre nom , mail i telèfon. Ens cal saber-ho per la reserva dels bastons i per si hi hagués qualsevol incidència us puguem contactar.

Cal venir ben calçats i amb roba còmoda. Es pot portar aigua, tot i que el recorregut passa per un parell de fonts.

Us esperem!!

ANIMEU-VOS-HI!


 
UN TAST: LLUÏSOS DE GRÀCIA EN MARXA.

Serà el dijous 19 d'abril davant dels Lluïsos de Gràcia, a la Plaça del Nord de la Vil.la. Iniciarem el tast a les 18,00 i acabarà a les 19,30.
Com sempre primer escalfament - iniciació a la tècnica, continuarem per una ruta per Gràcia i acabarem amb estiraments.

NO US HO PERDEU!!




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada