dissabte, 31 de març del 2012

MATÍ A ST. ADRIÀ DEL BESÒS

És realment un plaer haver pogut compartir un matí en companyia d'un grup de més de trenta persones grans tot fent exercici físic a través de la Marxa Nòrdica. Dia esplèndid, bona companyia, uns bastons i... A CAMINAR!

Iniciem la jornada d'avui 30 de març amb una xerrada pedagògica sobre activitat física i hàbits saludables al Casal Cívic Sant Adrià del Besòs. Continuem mostrant la tècnica i finalment, sortida conjunta pel Parc del Besòs.




Així doncs, veure que la Marxa Nòrdica està realment a l'abast de tothom, amb diferents tipus d'afectacions: artrosis, artritis, tendinitis, insuficiència cardiocirculatòria, diabetes, descompensacions metabòliques, sobrepès, sedentarisme, depressió... Hem pogut comprobar que la MN la podem practicar en qualsevol tipus de terreny: asfalt, herba, sorra, platja... Mar o muntanya, cadascú el que més s'estimi.








Per acabar hem fet sessió d'estiraments, tan necessaris per evitar sobrecàrregues i cruiximents, restablir el to muscular basal i tenir bones sensacions.



Avui hem vist una bona proba de com aliviar tots aquests símptomes i controlar-ne l'evolució: una bona dinàmica de grup, alegria i bon humor i molta professionalitat. Per uns instants hem gaudit d'una bona dosi de felicitat junt amb 30 persones extraordinàries amb moltes ganes de viure la vida, de posar vida als anys, tot a través de l'alimentació i el moviment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada